Wie zijn The Meat Cowboys?Leer ons kennen
4 personen met een gemeenschappelijk doel: al grillend ons amuseren. Alle vier zijn het levensgenieters met een compleet verschillende achtergrond.
Net die verscheidenheid, zorgt ervoor dat er nooit éénheidsworst op ons menu zal staan.
Wat is ons doel?Werelddominantie via fijne vleeswaren
Via deze weg willen de cowboys jullie informeren, entertainen en laten proeven van de betere geneugten des levens. Dankzij onze events, battles en specials dompelen we onze volgers onder in de wondere wereld van de fijnproeverij.
Waar kan je ons vinden?Online, offline, aan de grill
Je kan de cowboys contacteren via onze contact pagina of ons ontmoeten op één van de evenementen in Bistecca, meat festivals, Art Malts tastings, ...
Hou zeker onze events in de gaten voor een meat and greet.
The Meat Battles
2 cowboys, 2 stukken vlees, 1 grill, 1 winnaarElke maand selecteren Steven en Gilles een stukje kwaliteitsvlees, ingekocht bij een lokale slager, die ook in de bloemetjes wordt gezet.. Elk stuk wordt op dezelfde manier gemarineerd en gebakken
Na de maaltijd, schrijven ze hun indrukken van het vlees, samen met een score en waar je deze kan kopen.
Elke maand kan één van hen zich kronen tot de echte Meat Cowboy
The Meat Menu
Geslecteerde vleesjes en spiritsGeregeld vinden er in restaurant Bistecca, gerund door onze Meat Cowboy Lorenzo, gezellige evenementen plaats.
Bij 'The Meat Menu' selecteren onze cowboys vlees en drank. Denk aan unieke stukken vlees gecombineerd met de beste spirits.
Hou onze 'Events' pagina in de gaten!