Steven
The MaltmanNaast het runnen van Art Malts combineert Steven graag een premium stukje rundsvlees met een exclusieve spirit.
Hij geniet van warme avonden met vrienden vol kwaliteit op tafel.
In de vrije tijd spendeert hij graag tijd met het gezin maar is even goed te vinden in de schietclub of op leuke whisky avonds.
Lorenzo
The ChefChef met passie voor het vlees. In zijn vrije tijd te vinden op padelveld of aan de grill.
Reizen is een grote passie maar met als doel nieuwe gerechten leren kennen.
Lekkere wijn en Spirits horen daar zeker bij
Gilles
The EnthousiastDe rookie van de groep.
Werkt als IT Manager bij een bouwbedrijf. Zijn vrije tijd spendeert hij met zijn gezin, muziek en gamen.
Eet het liefst steak, in al zijn vormen, gecombineerd met een cognac die ouder is dan hemzelf.
Anthony
The Hardware ManGeboren als zoon van 2 chef-koks, kreeg Anthony de côte à l’os al van jongs af met de paplepel.
De horecastiel liet hij achter zich en hij focust zich vandaag als consultant op de automotive sector. Het bloed kruipt echter waar het niet kan gaan, dus vind je hem vaak terug achter zijn Yakiniku Kamado, een lekker stukje vlees aan het grillen.